De Boekenplank /

Lezen, lenen en weer delen

Ruimte genoeg maar toch zonde als boeken liggen te verstoffen in 't Stamphaus. Na de eerste keer lezen komen ze eigenlijk zelden nog van onze boekenplank. Daarom hier alles gedigitaliseerd zodat je vooraf kunt kiezen welk boek te lezen. Zelf meezeulen is dus niet nodig.

Het merendeel van de boeken mag je ook gerust meenemen, bijvoorbeeld als je het boek niet in een keer uit krijgt.
Hiervoor werken we samen met Bookcrossing.com.

't Stamphaus Bookcrossing etiket

Zo werkt het

Vind je tijdens je verblijf in 't Stamphaus een boek met de Bookcrossing Stampsticker voorin (zoals hierboven afgebeeld)? Neem het dan gerust mee naar huis. We zijn blij dat je ervan geniet èn dat er weer een plekje vrijkomt op de plank. Meld het boek wel even af bij ons of op Bookcrossing.com met het unieke BCID-nummer dat op de sticker staat zodat duidelijk is dat deze 'van de plank' is.

Een van je boeken achterlaten kan natuurlijk ook; Het heeft ons al leuke verrassingen opgeleverd. Maar voel je absoluut niet verplicht om voor elke meegenomen 'crosser' er ook een achter te laten. Niet nodig.

En voor de niet-bezoekende vrienden onder ons... Laat maar weten als je een interessant boek op 'de Stampplank' ziet staan, dan neem ik 'm voor je mee.

Hieronder vind je de laatste crossing-activiteiten. Wil je automatisch een seintje bij nieuwe boek(bericht)en, dan kun je je het best aanmelden als Stampvriend op Facebook, daar komen ze automatisch langs.

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?