Winkels /

Shop- en Boodschappen

Supermarkten, Schoen- en Kledingzaken, Bouwmarkten, Boekhandels, Garage's. Vrijwel alle dagelijkse benodigheden, lekkere koffie, kroegjes en restaurants met terras zijn te vinden in Daun, ongeveer 15 minuten rijden van Schutz.
Gezellig een hele dag 'shoppen'? Kijk dan eens in Trier. Daar vind je winkels, terrasjes, speciaalzaken, restaurants, warenhuizen en winkelcentra in alle soorten en maten in en rond het historische centrum.

Vers Brood

In de supermarkten en vele bakkerijen in de stad is vanzelfsprekend heerlijk brood te vinden.
's Zondags ook vers brood? Rij dan even naar de Rewe hieronder genoemd. De hoofdingang is niet open; Het deurtje ernaast - van de bakkerij - wel! (tot 12:00u)

Supermarkten

Op ongeveer 10 minuten rijden van Schutz in Pützborn vind je links langs de weg (naar Daun) een grote REWE supermarkt. 10 minuten de andere kant ligt Manderscheid waar ook het een en ander te vinden is. Dus aan supermarkten geen gebrek.

De adresgegevens voor de eerste boodschappen dicht in de buurt vind je hiernaast. Een overzicht van alle supermarkten in de buurt van 't Stamphaus vind je hier.logo Rewe Rewe
Hamsterweg 5
54550 Pützborn
Afstand Stamphaus: 10min (9km)
Edeka logo Edeka
Trierer Straße 13
54550 Daun
Afstand Stamphaus: 13min (11km)

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?