Wintersporten /

Knisperende sneeuw, heerlijk...

Ja inderdaad, je kunt ook wintersporten in de Eifel. Misschien niet elk jaar maar toch zéér regelmatig genieten van knisperend frisse sneeuw, centimeters dik. Heerlijk. Het gaat hier dan om sleeën, langlaufen of skiën op meestal wat korte pistes. Snowboarden is er niet echt bij.

Hierna(aast) op de kaart vind je alle pistes met in de beschrijving kort wat er te doen is, of er liften zijn en - niet onbelangrijk - of je je kunt opwarmen aan lekkers in een 'Skihütte'. Een uitgebreider beschrijving van alle Eifelpistes vind je hier.

En 's-Zomers...

Bij een aantal wildparken hebben ze een 'Sommerrodelbahn': Bobsleeen op een metalen baan of geleiderail om je ook in de zomer het wintersport-gevoel te geven. Alleen dan in een shirtje en bij 25 graden... lekkerrrrr! Leuk en betaalbaar in de buurt is de baan bij Wildpark Daun. En het is niet de enige in de omgeving. Over het algemeen kun je voor een euro'tje of twee een hoop lol hebben. Doen!

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?