Wild- en Pretparken /

Uit je bol

In de omgeving zijn er meerdere wildparken met Daun als dichtstbijzijne (10 minuutjes) en Pelm als goede tweede. Niet alleen het wild maar ook de vogelshows zijn vaak leuk om te zien. De echte prètparken met min- of meer 'wilde' attracties hebben we eigenlijk nog nauwelijks bezocht maar onze buren zweren erbij. Een paar keer per jaar zeker doen!

Hieronder vind je informatie over alle wild- en pretparken in de buurt. Helaas dus nog niet allemaal persoonlijk door onszelf 'gekeurd' maar laat je daardoor niet tegenhouden. We horen graag wat je ervan vindt.

Parken in de buurt

Wildpark Daun logo

Wildpark DaunMooi park met leuke vogelshow, berberapen en speeltuin aan het eind van de rit (ja, met de auto door het park)

Afstand Stamphaus: 14min (11km)
Adler- und Wolfspark logo

Adler- und WolfsparkLeuke opzet in en rond kasteelruïne. Vogelshow en groot (afgezet) bos met wolven. Herten en Zwijnendeel is matig.

Afstand Stamphaus: 24min (20km)
Eifelpark logo

Eifelpark GondorfRuim opgezette dierentuin met valkenshow en veel attracties, speeltuinen, water... alles ineen. Hier kom je de dag wel door.

Afstand Stamphaus: 35min (32km)
Eifalia logo

EifaliaEen botanische tuin met vlinders, vogels en een aantal dieren. Zelf zijn we er nog niet geweest dus nieuwsgierig...

Afstand Stamphaus: 39min (40km)
Klotti-Park logo

Wild- und Freizeitpark KlottenUitgebreid park met wilde dieren, vogelshow en veel attrakties. Nog niet geweest maar ziet er leuk uit!

Afstand Stamphaus: 41min (49km)
Dinosaurierpark logo

Dinosaurierpark TeufelssluchtTeufelsslucht is een absoluut mooi natuurgebied. Dino's nog niet gezien maar zal vast ook mooi zijn ;-).

Afstand Stamphaus: 48min (59km)
Tolli-Park logo

Tolli-ParkVoor de kids heel leuk volgens de buren, zo te zien tot een jaar of 10.
Zelf zijn we er nog niet geweest.

Afstand Stamphaus: 45min (59km)
Phantasialand logo

PhantasialandVast jaarlijks uitje van de buren. Topper onder de pretparken! Wat verder weg maar voor een dagje uit prima te doen.

Afstand Stamphaus: 1u 13min (94km)

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?